Privacyverklaring BesteSaffraan

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. BesteSaffraan respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van BesteSaffraan. U dient zich ervan bewust te zijn dat BesteSaffraan niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door akkoord te gaan met onze cookiemelding,  privacy verklaring en onze algemene voorwaarden geeft u aan akkoord te gaan met onderstaande verklaring.

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf BesteSaffraan
Website https://bestesaffraan.nl
KvK-nummer 69996954
BTW-nummer NL002507065B46

 

Welke gegevens verzameld BesteSaffraan van jou en waarom?

Om de verwerking van jouw gegevens zo transparant mogelijk te maken en je het makkelijk te maken hebben we onderstaande tabel ingericht voor je ingericht. Door deze tabel door te nemen krijg je een goed beeld van wat BesteSaffraan met jouw gegevens doet en waarom.

Wat Waarom verzamelen Waarom bewaren Met wie delen
Naam Om je aan te kunnen spreken bij je voor en achternaam als je iets besteld. We bewaren je naam om je de volgende keer te kunnen begroeten als je bij ons terugkomt en je om feedback te vragen. – Mollie.com: Om je betaling uit te voeren.
– PostNL: Zodat de bezorgers weten aan wie ze de bestelling mogen overhandigen.
Adres, postcode, plaats en land Om je pakket op het goede adres te kunnen bezorgen. Zodat je bij een volgende bestelling dit niet meer hoeft in te vullen. PostNL: Zodat de bezorgers van PostNL weten waar zij naar toe moeten.
Telefoonnummer Om je te kunnen bellen als er iets niet goed is gegaan Zodat je bij een volgende bestelling dit niet meer hoeft in te vullen. We delen dit niet met andere partijen.
Emailadres Om je op de hoogte te houden van je bestelling of voor het mailen van onze nieuwsbrief (bij toestemming). Zodat je bij een volgende bestelling dit niet meer hoeft in te vullen. – PostNL: om je updates te sturen over de status van je verzending.
– Mailchimp: dit systeem gebruiken wij voor het opmaken van onze nieuwsbrief.
Betaalgegevens Om je bestelling veilig te kunnen betalen. Wij bewaren jouw betaalgegevens niet. We zien alleen welke betaaloptie je gebruikt en of deze geslaagd is Mollie.com voert de betalingen voor ons uit en bewaard deze gegevens. Bijvorbeeld voor het terugstorten van het geld op je rekening wanneer je een product retour stuurt. Mollie.com: lees meer hier de privacy verklaring van Mollie.com: https://www.mollie.com/privacybeleid
IP-adres en Cookies

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en voor marketingdoeleinden.

Met cookies kunnen wij zien hoe onze site gebruikt wordt. Met als doel de gebruikservaring van onze klanten op de website te verbeteren. Daarnaast gebruiken we de cookies ook om advertenties te laten zien op bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Zodat we jouw de beste deal kunnen geven.

Deze gegevens gebruiken we om het aantal bezoekers op ons site te monitoren en te vergelijken met andere periodes. Daarnaast om de populariteit van diverse producten en pagina’s te kunnen analyseren. – Social media: Het kan zijn dat bijvoorbeeld Facebook op basis van jouw IP adres een advertentie op maat laat zien. Je hebt bijvoorbeeld net safraan bekeken en nu zie je die advertenti dat zijn dus cookies.
We delen onze website informatie ook met Google Analytics. Dit gebruiken we om onze website in de gaten te houden en te verbeteren.
Factuur gegevens Om jouw factuur op te kunnen maken. Deze bewaren wij minimaal 7 jaar. Dit is nodig voor o.a. de Belastingdienst. Wij delen onze facturen met onze accountant.

 

Heb je hier vragen over of wil je meer weten over je gegevens? Of als je wilt dat wij je gegevens verwijderen. Neem dan contact met ons op via info@bestesaffraan.nl of +31 (0) 44 55 46 44.

Heb je overige vragen lees dan eerst even door, misschien wordt je vraag hieronder al wel beantwoord.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze website en het doen van een bestelling laat je gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij verwerken niet altijd alle onderstaande gegevens. Dat is namelijk afhankelijk van welke diensten en functionaliteiten op onze websites jij kiest te gebruiken

Persoonsgegevens
Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je op onze websites gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:
• naam
• e-mailadres
• functie
• informatie die je zelf invult in een open veld, zoals een forumpost of een bericht in het contactformulier
• inloggegevens
• NAW-gegevens
• Telefoonnummer
• Betaalgegevens
• IP adres, cookies en Pixels.

Doeleinden

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten jij gebruikt):

• Om jou de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze websites en gebruik te maken van alle functionaliteiten en diensten op de websites.
• Om jouw bestelling te verwerken en je te informeren over het verloop daarvan.
• Om je klacht over een bedrijf of je reactie op een klacht te verwerken.
• Om je te benaderen over je klacht omdat we daar onderzoek naar willen doen of er (geanonimiseerd) over willen publiceren.
• Om jou gepersonaliseerde advertenties en content aan te bieden op de verschillende websites.
• Om jou gepersonaliseerde nieuwsbrieven te versturen.
• Om jouw vragen te beantwoorden of jouw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch.
• Om onze websites te verbeteren.

Profilering en cookies

Wij combineren jouw persoonsgegevens uit verschillende bronnen (zoals de gegevens uit je account en je aankopen in onze webshop) met elkaar, om jou de beste online ervaring te kunnen bieden.
Door jouw gegevens te combinerenkunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content op de verschillende websites tonen, die aansluiten bij jouw interesses en aankoopgeschiedenis. Ook onze nieuwsbrief kunnen wij op deze manier voor jou personaliseren. Op deze wijze kunnen wij betere en gerichtere aanbiedingen doen. Zo wordt er voorkomen dat jij content of aanbiedingen op de verschillende websites te zien krijgt, die voor jou minder interessant zijn.
Bij het verzamelen en combineren van je gegevens maken we gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies? Lees dan onze cookieverklaring.

Beveiligen en bewaren

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.
Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruik wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden.
Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens
Als je een account hebt kun je daarop inloggen om je gegevens in te zien en te wijzingen. Je kunt ook contact opnemen met BesteSaffraan via de volgende gegevens:
Telefonisch +31 (0) 44 55 46 44
E-mail info@bestesaffraan.nl

Om misbruik te voorkomen vragen wij je, bij een schriftelijk verzoek tot inzage ,je adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

We hebben deze privacyverklaring met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Mocht je een fout zien of het idee hebben dat hier iets mist neem dan gerust contact met ons op via: info@bestesaffraan.nl

Verstrekking aan derden

Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten, of aangevraagde diensten. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling van iDeal betalingen in onze webshop en geven we je gegevens door aan de postbezorger om de bestelling bij jou te bezorgen.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraudeonderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.


HEB JE NOG VRAGEN?

Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem contact op via onze contactformulier of bel +31 (0) 6 44 55 46 44

                 

Onze klantenservice is tot 21:00 uur geopend.

 

De waardering van bestesaffraan.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 217 reviews.
0
0
Winkelmand
Uw winkelmand is leeg.Terug naar de Shop
Calculate Shipping