Gratis verzending In Nederland Voor 23:00 uur besteld Zelfde dag verzonden Beste Prijs Online V.a. €50 gratis verzending België

Saffraan Poeder Kopen

Gegarandeerd de Laagste Prijs, elders goedkoper gezien,
wij vergoeden het verschil

 Gecertificeerd Grade l Saffraan Poeder
 100% Puur – Zonder toevoegingen
 Wekelijks Vers fijngemalen

Afghaanse SaffraanIraanse Saffraan

Wat maakt onze Saffraan Poeder anders

Wees goed geïnformeerd over de kwaliteit, echtheid en prijs

passie voor Saffraan

Altijd op zoek naar meerwaarde voor jou

Bij BesteSaffraan hebben we een passie voor bijzondere specerijen als saffraan en vanille.  We streven continu om de beste kwaliteit voor de beste prijs aan jou te kunnen bieden. Want alleen de hoogste kwaliteit heeft de lekkerste smaak en geur.  Ben je op zoek naar kwalitatieve saffraanpoeder? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Je krijg niet alleen de 100% zuivere poeder, maar ook tegen de beste prijs en service ¯\_(ツ)_/¯.

100% puur Saffraanpoeder

Onze Saffraan Poeder is gemaak van 100% puur saffraandraadjes, zonder enige toevogingen. 

Altijd vers

Onze Saffraanpoeder wordt per week gemalen, hierdoor heb je altijd vers saffraanpoeder dat niet klontert of geur verliest.

meer geur en smaak

De superieure smaak en aroma van de Afghaanse en Iraanse Saffraan maakt deze soort het meest gewild.

Gecertificeerd saffraan

U koopt bij ons gecertificeerd Saffraanpoeder, volgens de Europese norm: ISO 3632-2

beste prijs-kwaliteit

Laagste prijs garantie, elders goedkoper gezien! Wij vergoeden het verschil + 5% extra korting.

GRATIS verzending

GRATIS verzending binnen Nederland. Naar België vanaf €50,00. Voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Wat is Saffraanpoeder / Saffraan Poeder?

Saffraan, een van de duurste specerijen ter wereld wordt in twee vormen gebruikt; als draadjes en als als saffraanpoeder. Saffraanpoeder is niets anders dan saffraandraadjes gemalen tot poeder, met als doel het gebruik te vergemakkelijken.

Hoe kun je saffraanpoeder maken?

Gebruik een vijzel en stamper om de saffraandraden te pletten. Maal saffraandraden om er poeder van te maken. Voor grotere hoeveelheden kun je ook een elektrische kruidenmolen gebruiken om saffraan te malen. Echter raden we je aan om alleen de hoeveelheid te malen die je direct gebruikt, dit omdat saffraan in poedervorm kwestbaarder is om de kleur, aroma en smaak te verliezen. Hierdoor vermalen wij maar een keer per week onze saffraandraadjes en bewaren het in een luchtdichte en licht-on-doorlatende verpakking, hierdoor blijft de kwaliteit lang behouden.

Wat is Saffraanpoeder / Saffraan Poeder?

Saffraan wordt in twee vormen gebruikt; als draadjes en als als saffraanpoeder. Saffraanpoeder is niets anders dan saffraandraadjes gemalen tot poeder met een vijzel of een specerijen vijzel.

Hoe saffraanpoeder te gebruiken?

Saffraanpoeder is veel geconcentreerder dan draadjes. We adviseren je de helft van de hoeveelheid saffraan poeder te gebruiken waar je normaal draadjes gebruikt in je recept. Saffraan in poedervorm lost sneller en makkelijker op in je gerechten.

Tip: Gebruik poedervormige saffraan in plaats van draden alleen als je de draden niet echt in of op het eten wilt zien.

Je kunt saffraanpoeder ook gemakkelijk verdunnen in elke vorm van warme vloeistof of water en vervolgens de mengsel aan het gerecht toegevoegen.

Waar kun je saffraanpoeder / saffraan poeder kopen?

Wanneer je saffraanpoeder wilt kopen, zorg er voor dat je rekening houdt met onderstaande punten:

Koop saffraanpoeder bij betrouwbare webshop, lees de ervaringen van klanten over de webshop (die van ons vind je hier)

 Saffraan in poedervorm is zeer fraudegevoelig, er is een kans dat kruiden zoals paprika, kurkuma en andere kruiden gemengd zijn.

Let goed op de verpakking, koop geen grote hoeveelheden in glazen potten of plastic zakjes. Het is belangrijk dat saffraan in een luchtdicht en licht-on-doorlatend verpakking bewaard wordt. De lucht zorgt ervoor dat de geur sneller verdwijnt en dat de poeder klontert. Licht is wetenschappelijk bewezen dat het de kwaliteit van saffraan aantast.

BesteSaffraan is gespecialiseerd in Saffraan en saffraan gerelateerde producten. Onze saffraan is gecertificeerd en scoort een 9.5 op de schaal van 10. Bij ons ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit saffraanpoeder voor de beste prijs online.

Bestel alleen de hoeveelheid poeder dat je verwacht te gebruiken binnen 3 tot 6 maanden.

Hoe kun je het beste Saffraan Poeder bewaren?

Saffraanpoeder is delicater dan draadjes, hierdoor is het nog meer van belang om de poeder op een wijze te verpakken en bewaren dat de geur en het aroma ervan behoudt. Dit doe je door je Saffraan Poeder te verpakken in een luchtdichte verpakking om ervoor te zorgen dat het geen vocht opneemt. Lucht zorgt dat de poeder klontert en haar geur verliest. Zorg ook ervoor dat je je saffraan tegen licht beschermt en bewaart in een koele, droge en donkere plaats. Niet in de koelkast bewaren.

Onze saffraanblikjes zijn speciaal ontworpen/gekozen voor het bewaren van saffraandraadjes en saffraan poeder.

Wat zijn de voordelen van saffraanpoeder?

Saffraanpoeder biedt veel voordelen ten opzichte van de draden. Saffraanpoeder kan aroma en kleur onmiddellijk en gelijkmatig afgeven. De poeder is handig in gebruik omdat het direct aan gerechten kan worden toegevoegd zonder te roosteren of te weken. Gemalen saffraan of poedervormige saffraan lost gemakkelijk op in het voedsel, waardoor het volledige gerecht gelijkmatig wordt gearomatiseerd.

Tevens is het meten van poeder gemakkelijker dan draadjes.

De waardering van bestesaffraan.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 80 reviews.